Werkwijze

Wanneer u kiest voor InstalCenter kiest u voor een betrouwbare en vakkundige installateur. Bij InstalCenter staat service en kwaliteit hoog in het vaandel, en zijn we pas tevreden als u dat ook bent! Omdat InstalCenter door heel Nederland gevestigd is zit er altijd een vestiging bij u in de buurt. Daarbij zitten er nog meer voordelen aan een grote franchiseketen met specialisten door het hele land.

Altijd op de hoogte

Bij InstalCenter heeft u een ruime keuze op het gebied van verwarming, sanitair, elektra en klimaatbeheersing. Doordat er bij InstalCenter met zoveel vakmensen wordt gewerkt, zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Alle kennis wordt gedeeld en dat maakt InstalCenter tot een vakkundige en up-to-date-organisatie! Bij iedere vestiging kunt u terecht voor advies, aanschaf en installatie van uw producten.

Scherpe prijzen

Omdat we bij InstalCenter groot in kunnen kopen, kunnen we werken met scherpe prijzen. Zo kunnen wij de beste merken voor de beste prijs aanbieden. Daarbij kijken we altijd naar de beste oplossing voor uw situatie én budget.

U betaalt nooit teveel, en als het beter uitkomt om producten per stuk of per meter te leveren denken wij graag met u mee. Bij InstalCenter gaan we voor de beste oplossing.

Een stapje extra voor onze klanten

Wij maken onderdeel uit van meer dan 50 InstalCenter vestigingen in Nederland. Dankzij de gezamenlijke kennis en expertise bent u altijd verzekerd van de beste en meest innovatieve oplossingen voor uw installatie-uitdagingen. En doordat dit allemaal ondernemers zijn met hart voor hun zaak, zetten ze graag een stapje extra voor je. Doen waar ze goed in zijn; u ontzorgen én zorgen voor de beste installaties!

Het gemak van een InstalCenter-specialist

Uw huis onderhouden of renoveren kost vaak veel geld. Net zoals de aanschaf van een nieuwe cv-ketel, airconditioning, sanitair of domotica in huis. Juist daarom willen wij -net als jij- dat u de juiste keuze maakt. De vakmensen van InstalCenter staan daarom graag voor uw klaar met het beste advies en de meest kwalitatieve producten. Zo weten we zeker dat u nog jaren plezier gaat beleven van uw installaties.

Service, garantie en kwaliteit

Naast dat InstalCenter garant staat voor de beste kwaliteit, vinden wij service en garantie ook erg belangrijk. Zo heeft u als consument de zekerheid van een langdurig werkende installatie met weinig gedoe.

Uw krijgt standaard 2 jaar garantie op onze producten en voor een beetje extra zekerheid kunt u een service- en onderhoudscontract afsluiten. Zo weet u zeker dat u snel geholpen wordt in het geval van storingen en bent u verzekerd van een installatie in topconditie!