Service en onderhoud

Goed onderhoud aan uw installaties is belangrijk voor de levensduur van uw producten. Daarnaast voorkomt u vervelende verrassingen met een goed onderhouden installatie. Want niemand zit te wachten op onverwachte storingen. Met regelmatig onderhoud aan uw producten kunt u veel storingen voorkomen én gaan uw installaties langer mee.

Installatie garantie, gegarandeerd

Wanneer uw installatie goed onderhouden wordt gaat hij -logischerwijs- langer mee. Maar wist u ook dat fabrikanten de jaarlijkse onderhoudsbeurt vaak verplicht stellen wanneer u wilt profiteren van de maximale garantietermijn? Wanneer u niet kunt aantonen dat uw installatie jaarlijks onderhouden is, kan de garantie van uw product vervallen. Vervelend en dus niet nodig. Zorg er daarom voor dat uw installatie onderhoud krijgt van een erkend installateur!

Energiezuinig en veiligheid

Een goed onderhouden cv-ketel stookt zuiniger dan een slecht onderhouden exemplaar. Tijdens het onderhoud wordt een cv-ketel schoongemaakt, nagekeken en zo optimaal mogelijk afgesteld. Hiermee bent u verzekerd van een zo goed mogelijk werkend centrale verwarming. Tijdens het onderhoud worden ook eventueel defecte onderdelen vervangen. Zo stookt u niet alleen zuiniger maar blijft de installatie ook veilig. Onderhoud loont!

Onderhoudsabonnement

Wij helpen u natuurlijk graag bij het onderhoud van uw cv-ketel, airco of andere installatie in uw woning of bedrijfspand. Daarom kunt u bij ons terecht voor een onderhoudsabonnement. Voor uw cv-ketel geldt het onderstaande tarief. Heeft u andere apparaten waar onderhoud aan gewenst is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de juiste prijzen en voorwaarden.

Abonnementsvormen

Wij bieden service- en onderhoudsabonnementen aan in 3 vormen. Ontdek welke abonnementen het beste aansluit bij uw comfort wensen.