Bad & Toilet Renovatie

Één van de belangrijkste ruimtes in het huis is toch wel de sanitaire ruimte. Is het niet het toilet, dan wel de badkamer. De dag start vaak in de badkamer en eindigt daar ook. Zo kun je de dag fris starten en helemaal relaxt afsluiten. Daarnaast wordt er overdag ook nog eens regelmatig gebruik gemaakt van het toilet. Ook voor de badkamer en het toilet kun je bij VBK InstalCenter terecht.

Een snelle badkamer renovatie

Bij een snelle renovatie kun je denken aan bijvoorbeeld het vervangen van de douche, een nieuwe tegelwand of het plaatsen van een nieuw wastafelmeubel met waskom. Relatief kleine zaken waarmee je de badkamer of het toilet al een compleet nieuw uiterlijk kunt geven. Heb je niet de tijd of de zin om een volledige badkamerrenovatie op te starten maar wil je de badkamer (of het toilet) toch een nieuwe en frisse uitstraling geven? Dan kan een snelle renovatie met de juiste keuzes in wat wel en wat niet doen, wel iets voor jouw zijn. Neem contact op met onze badkamer renovatie specialist en ontdek de mogelijkheden voor jouw badkamer of toilet.

Complete badkamer renoveren

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een volledige badkamer renovatie. Hierbij denken we samen een plan uit voor de perfecte badkamer.

Voor zowel de producten, als de tegels, de elektra -en de rest- denken we met je mee en kunnen we het ook voor je bewerkstelligen. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het installeren van sanitair en staan graag voor je klaar.

Elektrische vloerverwarming laten plaatsen?

Bij een (kleine) renovatie van de badkamer is het ook goed om eens elektrische vloerverwarming te overwegen. Elektrische vloerverwarming is zo dun dat het vaak over een bestaande vloer gelegd kan worden, direct in de lijmlaag van de nieuwe tegels.

Zo heb je altijd warme voeten in de badkamer, én worden andere radiatoren overbodig. Hiermee houdt je meer ruimte over voor de andere elementen in de badkamer.

Een veilige badkamer

Veiligheid staat bij InstalCenter hoog in het vaandel, zo ook in de badkamer. Daarbij kun je denken aan de standaard veiligheid, maar ook op het gebied van aangepast sanitair zijn wij de juiste partij voor jou. Bij InstalCenter kunnen we veel faciliteren. Van wandgrepen, tot douchezitjes, een verhoogd toilet of een mooie inloopdouche, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Persoonlijk advies?

Wilt u persoonlijk advies voor de beste oplossing in uw woning? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag!

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen