Over ons

VBK verzorgt al ruim een halve eeuw de installatie bij zowel particulieren als aannemers en bedrijven. Voor uw sanitair, binnen klimaat, service & onderhoud van gasapparaten en mechanische ventilatie bent u aan het juiste adres. Daarnaast verzorgt VBK de installatie van badkamers en sanitair. Uiteraard hoort daar ook alle installatieklussen met betrekking tot gas en water bij. Zoekt u een loodgieter voor riool-, zink of loodwerk, ook dan kunt u bij VBK uit Krommenie uitstekend terecht. Installatie van airconditioning en het onderhoud ervan is een andere discipline die VBK uitvoert.

Showroom

Kom eens langs in onze showroom in Krommenie en laat u adviseren over sanitaire oplossingen, klimaat installaties als airconditioning, ventilatie en verwarming eventueel op een duurzame oplossing.

Zelf aan de klus, geen probleem! Bij onze service balie verkrijgt u naast advies ook alle installatie materialen voor uw klus.

Service en onderhoud

Reguliere service en onderhoud voorkomt vervelende verrassingen is wel zo veilig! Het behouden van een veilige cv-installatie is niet alleen belangrijk voor u als gebruiker. Het is bovendien belangrijk voor de garantie van uw cv-ketel. Fabrikanten stellen en jaarlijkse onderhoudsbeurt vaak verplicht wanneer u wilt profiteren van de maximale garantietermijn. Met een Service & Onderhoudsabonnement van VBK wordt u bovendien gegarandeerd 24/7 geholpen.

Veilig geïnstalleerd betekent ook veilig jaarlijks onderhouden. Zo heeft u elke dag een zeker gevoel, zonder omkijken. Voor een vast laag bedrag per maand bent u bij een storing altijd verzekerd van snelle en deskundige hulp. Bekijk hieronder onze abonnementen.