Omega Waterontharders

De waterontharder oplossing door BWC

Al 25 jaar lang staan hun Omega waterontharders garant voor kwaliteit. Omega waterontharders zijn ontwikkeld en geproduceerd door BWC – Best Water Choice.

Klanttevredenheid en duurzaamheid

Tevreden klanten staan bij Omega voorop. Zij doen er alles aan om hun klanten naar tevreden te helpen. Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Daarnaast zorgt kalkvrij water voor een langere levensduur van uw apparaten en werken ze zuiniger doordat er geen kalk ontstaat. De Omega waterontharders gaan met gemak 20 jaar mee en hebben geen onderhoud nodig.

De enige Nederlandse waterontharder

De Omega waterontharders zijn dan ook speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse consument, waarbij ook is gekeken naar de compactheid en de spaarzaamheid van het product. De samenstelling van mineralen in het water zijn niet overal ter wereld en dat vraagt om een specifiek type waterontharder voor de Nederlandse markt, ontdek Omega.

Veilig water staat voorop

Veilig (drink) water is van levensbelang en daarom staat de veiligheid van de Omega waterontharders voorop. Omega werkt samen met de twee toonaangevende internationale organisaties die de kwaliteit van waterbehandelingssystemen keuren. En deze moeten voldoen aan zeer strenge eisen. Ga ook voor 100% kalkvrij water. Kies voor een kalkvrij water systeem met Omega waterontharder.

Of u nu gaat voor gemak of gezondheid, Omega waterontharders staan voor zeer goede en gezonde prijs-kwaliteitsverhouding.

Omega Zacht Water
Omega Waterontharder voor Zacht Water 100 procent Kalkvrij Water