Duurzame installaties

Besparen met een warmtepomp of met zonnepanelen? Zijn warmtepompen alleen geschikt voor nieuwbouw? Wanneer u kiest voor een warmtepomp, moet u dan van een hoge investering uitgaan? Werken zonnepanelen ook bij bewolking of winterkou? Om een keuze te kunnen maken is het van belang om de verschillen én de mogelijkheden te kennen.

Warmtepomp

Warmtepomp

Heeft u wellicht interesse in een duurzame oplossing om het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen? Er zal tal van mogelijkheden, wij vertellen u hier graag meer over.

Zonneboiler

Zonneboiler

Warmwatervoorziening met behulp van zonne-energie? Dat kan met een zonneboiler, de warmte van de zon wordt hierbij gebruikt om het water te verwarmen.

Lage temp verwarming

Lage temp. verwarming

De traditionele kijk op lage temperatuurverwarming is dat er met vloerverwarming gewerkt wordt. Er zijn tegenwoordig ook veel moderne radiatoren die dankzij een lagere temperatuur verwarmen.

Zonnepaneel

Zonnepaneel

Gebruik de gratis zonne-energie voor het lokaal produceren van elektriciteit voor uw woning. Zo belast u het net minder en bespaart u nog eens flink op uw energierekening.

Ventilatie WTW

Ventilatie en WTW

Dankzij het installeren van een warmteterugwin (WTW)-unit is het mogelijk om de warmte van de afgevoerde binnenlucht op te nemen. Een zeer energiezuinige investering.

Waterontharder

Waterontharder

Ga voor een waterontharder en geniet van 100% kalkvrij water. Ga heerlijk douchen, zonder het gevoel van een strakke, droge huid. Geniet van gezonder drinkwater en hou alles kalkvrij.