VBK: Al meer dan 50 jaar uw specialist in klimaatbeheersing en installatietechniek

Bij VBK begrijpen we hoe essentieel een comfortabel en betrouwbaar binnenklimaat is voor zowel particulieren als bedrijven. Of u nu een aangename werkplek wilt creëren voor uw werknemers, een optimale sfeer voor uw klanten of gewoon een behaaglijke woonomgeving – wij zorgen ervoor. Met meer dan een halve eeuw ervaring op zak weten wij als geen ander hoe we duurzame en effectieve oplossingen kunnen bieden voor al uw klimaatwensen.

Uitgebreide kennis en expertise

Onze ervaring gaat verder dan alleen klimaatbeheersing. Zo zijn wij uw go-to partner voor sanitair, service & onderhoud van gasapparaten en mechanische ventilatie. Als u op zoek bent naar installaties rondom gas en water, of specialistische klussen zoals riool-, zink of loodwerk, dan staat VBK altijd voor u klaar. Bovendien zijn wij experts in:

  • Installatie van airconditioning en regulier onderhoud.
  • Volledige inrichting van badkamers en sanitair.
  • Showroom met uitgebreid advies en productaanbod.
  • Servicebalie voor doe-het-zelvers met professioneel advies en kwaliteitsmaterialen.

Uitnodiging voor een bezoek aan onze showroom

Wilt u de nieuwste trends en technologieën op het gebied van klimaatinstallaties ervaren? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Krommenie. Hier kunt u zich laten inspireren en adviseren over de beste sanitaire oplossingen, klimaat installaties zoals airconditioning, ventilatie, verwarming en zelfs duurzame oplossingen. En voor de enthousiaste doe-het-zelver bieden we aan onze servicebalie niet alleen advies, maar ook alle benodigde installatiematerialen voor uw project.

Commitment aan service en onderhoud

U kent het wel: voorkomen is beter dan genezen. En dat geldt zeker voor uw installaties. Regelmatige checks en onderhoud zorgen ervoor dat uw systemen veilig en efficiënt blijven draaien. Met ons Service & Onderhoudsabonnement heeft u geen omkijken meer naar uw installaties. U profiteert van 24/7 gegarandeerde hulp, zodat u elke dag met een gerust gevoel kunt beginnen. En het mooiste? Voor een vast laag bedrag per maand bent u altijd verzekerd van snelle en professionele assistentie bij eventuele storingen.

Toekomstgericht Advies, Speciaal Voor U

Kies voor VBK en investeer in een klimaat dat werkt. Bent u klaar om een verschil te maken voor uw bedrijf of woning? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. We kijken ernaar uit om samen met u aan de slag te gaan!

Persoonlijk advies?

Wilt u persoonlijk advies voor de beste oplossing in uw woning? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag!

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen