Ga ook voor 100% kalkvrij water met Omega Waterontharder!

Kies voor een Omega waterontharder water systeem bij InstalCenter VKB te Krommenie

Kies voor de Omega Waterontharder en geniet van 100% kalkvrij water. Vanaf nu glimt uw badkamer zonder te schrobben met chemicaliën. Ga heerlijk douchen, zonder het gevoel van een strakke, droge huid. Na een tijdje merkt u dat u minder last hebt van huidirritatie. U stopt uw wasgoed in de machine en het komt er zacht en helder uit, terwijl u veel minder wasmiddel gebruikt. Zin in een kopje thee of een verfrissende limonade? Dankzij het kalkvrije water smaakt het beter. En uw servies en glaswerk blijven ook mooi en streep loos. Onze waterontharder heeft geen onderhoud nodig. Gewoon af en toe de zoutvoorraad bijvullen en de computer doet de rest.

Welke waterontharder is het beste?

Wat is de waterhardheid bij mijn woning? Welke waterontharder heb ik nodig; Omega 100, Omega 200, Omega 400 of Omega 600? Hoe werkt een waterontharder? Wat kost een waterontharder systeem?

Anti kalk zachtwater kraanwatersysteem omega

Wij werken met Omega waterontharders

Het watergebruik is niet in ieder huishouden hetzelfde. Op basis van het geschatte verbruik per jaar en de hardheid van het water, adviseert InstalCenter Krommenie VBK het model Omega die bij uw situatie past. Met een Omega waterontharder heeft u ook nog eens 15 jaar volledige garantie.

Voordelen onthard kalkvrij water:

  • besparing op reinigingsproducten (waspoeder, vaatwas tabletten, zeep en shampoo);
  • sneller en minder schoonmaken, geen kalkaanslag op kranen en glazen douchewanden;
  • soepelere huid, geen jeuk na het douchen;
  • geen kalkaanslag in apparatuur -> dure apparaten gaan langer mee;
  • kostenbesparend;
  • lagere energiekosten;
  • minder chemicaliën in het milieu;
  • apparatuur gaat langer mee.

Hoe werkt een waterontharder van Omega?

Waterontharder systeem uitleg en installatie

Ontvang geheel vrijblijvend uw  offerte

Onze experts vertellen u precies wat de beste oplossen is voor uw woning. Ontvang geheel vrijblijvend advies, bespreek de mogelijkheden en maak vandaag nog een afspraak.

Omega Waterontharder