Ons advies voor uw nieuwe cv-ketel:

CW5 klasse

  • CW5 klasse: gemiddeld zo’n 15-18 liter warm per minuut
  • Voor gemiddelde tot grote huishoudens
  • Voor tussenwoningen en vrijstaande woningen
  • Stortdouche en/of ligbad

Wat is een CW5 klasse Cv-ketel?

Een CW5 ketel behoort tot de Comfort Warmwater (CW) klassering, die de prestaties van Cv-ketels in termen van warmwaterlevering aangeeft. De CW-waarde loopt van 1 tot en met 6, waarbij een hoger getal wijst op een groter vermogen om snel warm water te leveren. De CW5 klasse ketel is specifiek ontworpen om snel grote hoeveelheden warm water te leveren, waardoor het ideaal is voor grotere huishoudens of woningen met meerdere badkamers. Hierdoor kunnen bewoners gelijktijdig gebruik maken van warm water op verschillende punten in het huis zonder dat dit ten koste gaat van de watertemperatuur of -druk.

De voordelen van een CW5 klasse Cv-ketel:

  1. Superieure Efficiëntie: Deze ketels leveren niet alleen sneller warm water, maar doen dit ook met een indrukwekkende energiezuinigheid.
  2. Verhoogd Comfort: Met de CW5 ketel kunt u meerdere waterpunten tegelijkertijd bedienen zonder aan warmte in te boeten.
  3. Toekomstbestendig: Met het oog op duurzaamheid en energiezuinigheid is de CW5 klasse Cv-ketel een investering die zijn waarde behoudt.
  4. Ruimtebesparend Design: Ondanks zijn hoge prestaties zijn veel CW5 ketels compact en gemakkelijk te installeren.

Offerte aanvragen

Snel en vrijblijvend

Ben je benieuwd naar de CW5 ketels van VBK Krommenie. Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u liever telefonisch een offerte aanvragen, bel dan met 075 – 628 8501. Eén van onze collega’s staat u graag te woord.