• Foto-voorgevel-winkel2.jpg

Verwarming & Sanitair

Sfeerhaarden

 

Sfeerhaarden

Indien u op zoek bent naar een sfeervolle haard voor in uw woonhuis, bent u bij InstalCenter aan het juiste adres. Onze leverancier Element4 heeft namelijk verschillende sfeervolle gashaarden, zowel gashaarden met een gesloten systeem die worden aangesloten op een gevel doorvoer of dakdoorvoer, als gashaarden zonder een rookafvoer, deze gashaarden zonder rookafvoer zijn eenvoudig aan te muur te hangen en toepasbaar vrijwel in ieder vertrek (uitgezonderd slaapkamer en badkamer) van uw woning. De Element4 gashaarden zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook veilig, schoon en snel.

Gashaard met gesloten systeemModerne gashaarden met een gesloten systeem

Deze gashaarden hebben een gesloten systeem en worden aangesloten op een gevel doorvoer of dakdoorvoer. Uniek aan deze haarden is dat ze een geringe inbouwdiepte hebben van slechts 25 cm. Dit maakt de installatie nog eenvoudiger en het ruimteverlies in de kamer minimaal.

Bekijk hier de verschillende filmpjes van de Element4 sfeerhaarden met een gesloten systeem.

Sfeerhaarden zonder rookafvoer

Gashaarden met een open systeem

Wilt u een sfeerhaard in uw woning zonder een ingrijpende verbouwing? Kies dan voor een afvoerloze sfeerhaard. U heeft dan geen rookkanaal of schoorsteen nodig! Verder hebben deze sfeerhaarden een hoog energierendement en profiteert u van een laag gasverbruik! U betaalt ongeveer 25 eurocent voor een avond stoken.

Bekijk hier de verschillende filmpjes van de Element4 sfeerhaarden met een open systeem.

 

Contact

Zuiderhoofdstraat 135, Krommenie

T. 075-6288501

maandag  gesloten
di t/m vrij  09:00 t/m 17:00
zaterdag   09:00 t/m 16:30

Service & Onderhoud

1509104648

Like ons op facebook!

 

webdesign door ipsis