• Foto-voorgevel-winkel2.jpg

Verwarming & Sanitair

waterontharding

Voor steeds meer consumenten zijn de negatieve effecten van kalkaanslag een steeds grote bron van irritatie.

Wij zijn dealer van de NorthStar waterontharders. De NorthStar waterontharders is een serie toestellen van Ecowater, uitvinder en wereldwijd de grootste producent van waterontharders.
De NorthStar ontharders hebben een uniek besturingssysteem, waardoor ze geschikt zijn voor centrale ontharding en geen problemen geven met betrekking tot de drinkwaternormen. Bovendien hebben ze een ongekend laag zout- en spoelwaterverbruik en krijgt u 10 jaar volledige garantie op deze waterontharder.

Voordelen waterontharder:

 • Geen kalkaanslag meer op sanitair en kranen;
 • Bestaande kalk lost op;
 • Besparing op de energierekening. Met een waterontharder voorkom je kalkaanslag op de verwarmingselementen. Kalk heeft namelijk een isolerende werking en zorgt daardoor voor rendementsverlies.
 • Het gebruik van een waterontharder laat de vaat extra glanzen. Tevens bespaart men op vaatwasmiddelen. En men heeft geen zout en glansspoelmiddel meer nodig;
 • Minimaal 50% minder schoonmaakmiddelen nodig. Tevens kunt u gebruik maken van eenvoudige schoonmaakmiddelen. Zeep- en schoonmaakmiddelen werken namelijk beter in zacht water;
 • Langere levensduur van de combiketel en huishoudelijke apparaten, zoals wasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker etc.
 • Problemen met keramische kranen zijn verleden tijd;
 • Kalkaanslag op bestek, glaswerk en servies behoren tot het verleden;
 • Voorkomt veel huidproblemen; hard water ontvet de huid en kan daardoor huidirritatie veroorzaken;
 • Je krijgt een heerlijke zachte huid na een bad of douche, zonder dat je daar bodylotion voor hoeft te gebruiken;
 • Kleding, handdoeken en andere textiel gaan langer mee. Bij onthard water slijt textiel minder snel.

installatiewerk3installatiewerk1installatiewerk2

 

Tevens zijn wij dealer van NuvoH2O

nuvoh2o


Zeg hallo NuvoH2O en dag tegen hard water in uw huishouden.. voor altijd!

Neem op een verantwoorde wijze voor altijd afscheid van hard water in uw huishouden! Verwelkom het NuvoH2O-systeem in uw huis en neem afscheid van hard water.
Hard water veroorzaakt vele problemen. Verstopte sanitair en leidingen, aanslag op apparaten en kalkaanslag op de vaat, tegels, spiegels en doucheruiten. Uit Amerika komt de oplossing nu naar Europa. Het NuvoH2O Water Conditioning Systeem geeft u maand na maand vers, schoon en zacht drinkwater.

Hoe werkt het NuvoH2O-systeem?

Het is eenvoudig, veilig en gemakkelijk te installeren. De nuvoH2O cartridge werkt direct en het systeem gebruikt geen zout, elektriciteit en vereist geen onderhoud.

Citroen, GEEN Zout

Het geheim is de gepatenteerde NuvoH2O's CitraCharge Cell Technology. Door middel van citroenzuur breekt het nuvoH2O systeem breekt de banden van de schaal van moleculen voordat ze zich hechten aan sanitair, leidingen of apparaten. Het systeem breekt zelfs de huidige aanslag in uw leidingen af en maakt alles brandschoon.

Contact

Zuiderhoofdstraat 135, Krommenie

T. 075-6288501

maandag  gesloten
di t/m vrij  09:00 t/m 17:00
zaterdag   09:00 t/m 16:30

Service & Onderhoud

1509104648

Like ons op facebook!

 

webdesign door ipsis